avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imputernicire/delegatie de a conduce autoturismul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imputernicire/delegatie de a conduce autoturismul societatii

Buna ziua!
Ma puteti ajuta va rog cu articolul de lege care impune necesitatea unei imputerniciri/delegatii pentru persoana - angajata societatii - care conduce autoturismul proprietatea societatii angajatoare.

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 8 Noiembrie 2018
Nu trebuie act normativ pentru orice situatie din practica ... cand se preda un bun unui salariat se poate incheia simplu un proces - verbal de primire-primire sau daca nu un contract de comodat, potrivit Codului Civil.

Existenta unui act normatriv inseamna un drept si o obligatie, ceea ce nu este posibil in aceasta situatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconvocare a.g. proprietari cornelia_chipu cornelia_chipu Buna seara. Conform art.24-(3) din legea 230/2007 la A.G. reconvocata, daca exista dovada ca toti membri asociatiei de proprietari au fost convocati, ... (vezi toată discuția)
Pierdut numar inmatriculare auto dio2016 dio2016 Buna ziua, Cum pot obtine un nr. auto pierdut. Mentionez ca auto este inscris pe firma, eu nu am decat actul de vanzare-cumparare. Am inteles ca doar ... (vezi toată discuția)
Ce tip de imputernicire este necesara ptr ridicarea drepturilor salariale de catre un membru al familiei? znicolae9 znicolae9 Buna ziua Sunt angajat al unei companii si primesc salariul cash. Precizez ca am si o retinere salariala.lunara ,motiv ptr care am renuntat sa primesc ... (vezi toată discuția)