avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pe ce baza se pot taia 2 ore unui salariat bugetar?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pe ce baza se pot taia 2 ore unui salariat bugetar?

Desi a fost la post, dar nu semneaza intr-o condica de prezenta?
Cum este posibil ca un decan sa se ocupe de prezenta personalului didactic auxiliar?
Cum este posibil ca un decan sa hartuiasca personalul auxiliar fara sa raspunda?
Secretarele facultatii, au plecat, s-au dus unde au vazut cu ochii, nu au putut sa lucreze cu un astfel de decan!
Acum nu avem secretare de facultate....
Cel mai recent răspuns: CLIO , utilizator 20:37, 12 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Inteleg ca sunteti tulburat(a), dar trebuie sa va exprimati mai clar in ceea ce doriti. Inteleg ca este vorba de un abuz in serviciu? Daca este asa, puteti sesiza organele in drept, adica politia sau parchetul.
Va astept cu o noua formulare , dupa sistematizarea problemei.
Cu stima !
Imi cer scuze sunt cam repezita!
Avem un decan ciudat, foarte ciudat!
S-a ajuns sa plece salariatii din pricina dansului!
Ieri i s-a pus pata sa taie 2 ore unui salariat didactic auxiliar, din motive personale!
Acest salariat bugetar nu semneaza nicio condica!
Cum este atunci posibil sa demonstreze ca a lipsit 2 ore???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere ore nesemnate in condica geanina_ipate geanina_ipate Buna ziua, As dori sa stiu daca directorul unei unitati de invatamant are dreptul de a retine orele din ziua precedenta care nu au fost semnate in condica, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu universitatea AdinaIP AdinaIP In anul 2012-2013 am platit integral anul universitar insa nu am putut beneficia de serviciile educationale din semestrul al doilea din pricina unor probleme ... (vezi toată discuția)
Nu am semnat in condica de prezenta R-Haz R-Haz Va salut! Lucrez intr-o Primarie de comuna din septembrie 2012 pe functia de administrator public, iar astazi doamna contabila m-a intrebat cum justifica ea in ... (vezi toată discuția)