avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Info
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Info

Buna seara daca am gresit topic-ul, imi
er scuze si rog un moderator daca se poate sa il mute.
. Problema mea sta in felul urmator. Am achizitionat o masina din Germania, cu numere de inmatriculare germane si cu toate inspectiile la zi. Am trecut masina pe numele meu tot in Germania, dupa care am radiat-o si am vandut-o unui roman. Acesta ajuns in tara, m_a contactat ca masina figureaza ca si inmatriculata in Ro si ca trebuie radiata. Dupa cercetari am descoperit ca masina provenea din Romania, a fost inmatriculata in De iar apoi s_a reintors in Romania. Cel de la care am cumparat-o mi_a oferit o copie stampilata de la Politia Germana pe care se specifica ca actele de Ro devin nule datorita inmatricularii pe statul german.Acum domnul careia eu i-am vandut-o imi cere o suma tripla pe masina, suma pe care eu nu pot sa i-o dau.Ce pot risca? Eu nu am stiut ca masina aceea a mai fost in Ro si cand am cumparat-o avea acte nemtesti, iar cand am vandut-o la fel, acte la zi nemtesti.Mentionez ca masina am radiat-o din Germania in momentul vanzarii iar noul proprietar a plecat cu ea cu nr de zoll. Cum as putea eu sa radiez aceasta masina, se poate in baza unei procuri? Va rog daca se poate sa primesc un raspuns pentru a ma putea deplasa in Romania sa fac demersurile necesare.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Radiere din evidenta fiscala Nicolaie Radulescu Nicolaie Radulescu Am urmatoarea problema. Am avut o masina inmatriculata permanent in Germania.. Am mers cu ea in tara unde am circulat 2 luni cu nr si asigurarea platite in ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei masini cu numere zoll valabile CountPorcula1987 CountPorcula1987 Marti vreau sa cumpar o masina. L-am rugat pe proprietar sa aduca actele necesare (certificat fiscal). El mi-a spus in felul urmator: \\"Masina are numere zoll ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)