avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen legalizare hotarare indreptare de eroare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen legalizare hotarare indreptare de eroare materiala

.Buna ziua,
in vederea inceperii procedurii de succesiune am avut nevoie de o indreptare de nume pe o decizie emisa de Primaria Municipiului Bucuresti. Avocatul a facut indreptarea dar nu a legalizat hotararea. Deorece notarul solicita o hotarare legalizata m-am prezentat la TMB sectia a 4a civila pentru a o legaliza.Am facut cerere , am platit taxa de timbru - 5 lei si m-au chemat peste 3 saptamani sa ridic hotararea legalizata. Revenind sa ridic actul dupa cele trei saptamani mi s-a spus ca nu se mai poate fiindca trebuia legalizata in 15 zile de la emitere si acestea au trecut. In codul de procedura civila nu am vazut stipulat termenul respectiv. As vrea sa stiu cum pot rezolva aceasta problema.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
LDMUNTEANU, utilizator

Alte discuții în legătură

Punerea în executare a hotãrârii de recalculare a pensiei Adriana68 Adriana68 Am facut cerere ( pentru tatal meu - care este foarte bolnav, nedeplasabil ) la tribunal pentru recalcularea pensiei si tribunalul a dat aviz favorabil. ... (vezi toată discuția)
Incheiere primavera1234 primavera1234 Apelul specificat in incheierea cererii de indreptare erori materiale este doar pentru Incheiere sau si pentru prima hotarare? Care este durata de la ... (vezi toată discuția)
Legalizarea hotararii de divort - cat dureaza? anutzza25 anutzza25 buna ! in mai merg la bucuresti la tribunalul sectorului 4 pentru ami legaliza hotararea de divort . vreau sa stiu in cat timp se legalizeaza , daca exista un ... (vezi toată discuția)