avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizarea hotararii de divort - cat dureaza?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizarea hotararii de divort - cat dureaza?

buna ! in mai merg la bucuresti la tribunalul sectorului 4 pentru ami legaliza hotararea de divort . vreau sa stiu in cat timp se legalizeaza , daca exista un termen de zile sau se rezolva totul in ziua respectiva ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: anutzza25 , utilizator 17:14, 16 Aprilie 2013
Aveti mai multe posibilitati:
1. Va duceti personal la Judecatoria sect.4 depuneti cererea impreuna cu ( taxa de timbru ( la CEC) de 2 lei si timbru judiciar 0,15 lei ( la posta) pentru fiecare copie legalizata si va programeaza pentru ridicarea cereri la odata cand au program cu publicul.Dureaza vreo 2 sapt. maxim.
2. Depuneti prin posta( cerere,taxa timbru,timbru judiciar) si plic auto-adresat plus timbru.
Foarte probabil va trebui sa reveniti in alta zi.
Daca va costa mai putin decat drumul sse poate ocupa si avocatul de legalizare.
Problema este ca eu vin in concediu in mai din italia pt doar doua saptamani si tare asi vrea sa pot rezolva totul :) oricum vad eu cum ma descurc ! Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
anutzza25, utilizator
In doua saptamani aveti toate sansele sa rezolvati.
Rabdare sa aveti...
ok ! Multumesc foarte mult pt raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Am si eu o rugaminte crys28 crys28 am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)