avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Identificare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Identificare teren

Buna seara am intabulat o suprafata de teren de 3237mp din care folosesc 1363mp curte si casa am chemat un expert topograf care sa.mi faca identificarea terenului deoarece era o diferenta prea mare de teren care nu.mi iesea si imi apare gradina din spate pe care o face un vecin eu avand si succesiune si act de mostenitor cu suprafata 3237mp din care facea parte si gradina care era trecuta in Cf in urma CAP.ului pe care am primit din partea Prefectului ordin de intabulare cu drept de propietate conform legii 18/1991 .Am CF pe toata suprafata de 3237mp.Ce pot face in cazul in care vecinul nu.mi da gradina daca eu am acte pe ea?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea 18/91 ordinul prefectului Iooan Iooan Recent am discutat o situatie cu primaria, prin care solicit trecerea terenului din jurul locuintei in proprietate. Detin acte de proprietate doar pe casa, iar ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului mia26maria mia26maria Ca sa obtin intabularea unui teren de 5 ari detinut de 20 de ani de familie, as putea cere ordinul prefectului in locul uzucapiunii ? Mentionez ca platim ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren aferent casei de locuit ContSters322619 ContSters322619 Buna ziua, In 1979 am cumparat o casa pentru parintii mei. Eu sunt proprietar dar nu am beneficiat niciodata de aceasta locuinta. La momentul cumpararii ... (vezi toată discuția)