avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere amenzi
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere amenzi

Buna seara, am avut ceva de rezolvat la taxe locale si am zis sa cer si un desfasurator sa vad daca am ceva de plata la impozit etc
Acolo apar cateva amenzi RATB din 2009/2010/2011 de pe vremea cand eram copil. Nu mai stiu care din ele au fost platite si care nu dar de ce nu s-au prescris conform Art. 215 din Codul de procedură fiscală?
Nu am primit nicio instinare de plata in ultimii ani
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:16, 8 Noiembrie 2018
In impunerile anuale nu au fost comunicate amenzile?
Eu am adresa la locuinta parintilor, cand au platit impozitul la imobil nu au aparut aceste amenzi ale mele. Habar nu am cum functioneaza sistemul. Toate amenzile mele se duc la impozitul imobilului sau sunt pt fiecare persoana in parte?
Amenzile sunt inregistrate la autoritatea fiscala responsabila domiciliului din documentele de identitate
Amenzile se consemneaza in sarcina unei persoane identificate prin CNP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoană luată în spațiu primește amenzi pe care nu le plătește. poate fi afectat proprietarul? lexev lexev Dacă un chiriaș, să zicem, își face carte de identitate cu domiciliul la adresa în care stă în chirie, adică este luat în spațiu de proprietar, apoi ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Acum un an am facut succesiunea dupa sotul meu si am scos de la taxe si impozite certificatul fiscal al apartamentului. Am platit impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb arhitectdel arhitectdel buna ziua, in data de 09.03.2013 am fost opripta si legutimata de catre doi controlori ratb pe linia tramvaiului 5. dupa ce au verificat suma pe care o aveam ... (vezi toată discuția)