avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Ce trebuie sa fac daca vreau sa bag divort si am un copil de 1 an si trebuie sa il nasc pe al-2lea...tin sa precizez ca vreau sa ramana la mine copii
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:14, 8 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa va judecati bine si sa obtineti tot ce vrei.
Sa va angajati un avocat bun. Sunt multe aspecte de discutat.
Aveți șanse covârșitoare să obțineți stabilirea domiciliului minorilor la dvs, însă trebuie să acționați energic pentru a vă face năzuința tangibilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor Andreeatiba Andreeatiba Buna. Sunt casatorita de putin timp si am ajuns la concluzia ca nu mai doresc sa raman in aceasta casnicie. Avem impreuna un copil de doi ani. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului nenăscut: mi-l poate lua tatăl lui după divorț, așa cum mă amenință? Cristina.novac Cristina.novac Buna seara! Sunt căsătorită si insarcinata in 4 luni, dorim să divortam iar sotul ma amenința că imi va lua copilul. Mentionez ca lucrez, am locuinta, ... (vezi toată discuția)
Divort Emilia1234 Emilia1234 Buna seara. M-am despartit de sot in urma cu doua luni pt ca era agresiv, ma lovit de nenumarate ori, ma ameninta cu moartea. Am o fetita de 3 ani si acuma ... (vezi toată discuția)