avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acord tatalui pentru iesirea din tara cu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acord tatalui pentru iesirea din tara cu copilul

dupa despartire de fost cu care am fost casatorita legitim am nascut un copil pe care lam trecut pe numele fostului am divortat dupa iar copilul a ramas in custodia mea iar la divort sa specificat ca nu ieste copilul lui . pentru o vacanta in strainatate mai am nevoie de acordul fostului, copilul are 11ani
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 9 Noiembrie 2018
Daca tatal apare in acte si nu exista custodie exclusiva trebuie acordul lui.
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
tagaduire a paternitati pe care ar fi trebuit sa o faca el ,ca eu sa am custodie exclusiva. am inteles bine?
multumesc
Puteti tagadui si dvs, nu stati dupa el. Daca copilul nu a implinit 3 ani, actiunea o puteti face dvs in nume propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire florentina_radeanu florentina_radeanu Buna ziua. Am 2 intrebari la care va rog sa-mi raspundeti. Prietenul meu a fost casatorit pana in urma cu 2 ani. Atunci a decis sa se desparta de sotia lui, ... (vezi toată discuția)
Nou nascut in germania Prejbeanuraluca Prejbeanuraluca Buna ziua, am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Locuiesc din 2012 in Germania unde am fost si casatorita cu un cetățean american. Căsătoria a fost ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara merimeri merimeri Buna! V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema. Fratele meu a divortat in luna martie 2010. Divortul s-a pronuntat din vina ambelor parti. Si el si fosta ... (vezi toată discuția)