avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... SRL membru fondator ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

SRL membru fondator ONG

sunt administratorul unic al unui SRL si doresc sa deschid un ONG in care vreau ca membrii fondatori sa fie: SRL -ul, eu si inca o persoana. Este posibil acest lucru?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 14:19, 20 Decembrie 2018
ONG-ul poate sa isi desfasoare activitatea cu personal propriu - membri, voluntari, angajati.... sau sa externalizeze activitati, prin contractare cu alte ONG, cu PFA, cu SRL-uri.... Atentie doar ca, daca sunteti presedinte si fondator la ONG si asociat unic sau majoritar in SRL, s-ar putea considera ca cele doua entitati sunt afiliate in sensul definitiilor din Codul Fiscal, si prin urmare trebuie sa respectati principiile preturilor de transfer - deci sa nu fie pretul practicat in contractul intre ONG si SRL prea diferit de preturile pietei.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru fondator persoana juridica ong Andreea9001 Andreea9001 Buna ziua, Potrivit legislatiei in vigoare, atat persoanele fizice cat si juridice pot avea calitatea de membrii fondatori intr-o asociatie. 1. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Ong nou infiintat. help ContSters304613 ContSters304613 avem o asociatie cu 3 membri fondatori. va rog sa ne ajutati 1 - denumirea asociatiei in forma prescurtata poate fi folosita in documente oficiala? daca ... (vezi toată discuția)
Consiliu director , adunare generala , presedinte la o asociatie non-profit Adryan.D Adryan.D Zilele acestea m-am documentat si mai bine si aici pe site-u dar si pe google si sunt oarecum nelamurit de aceea pun intrebarea pentru a ma lamuri foarte ... (vezi toată discuția)