avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adopție Internationala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adopție Internationala

Buna!!Am dori sa adoptam fetita pe care mama mea o are in plasament,ce șanse avem!?
Suntem căsătoriți,noi avem o fetita care a crescut cu fetita din plasament și nu as vrea sa le despartim și ne dorim al doilea copil însă nu se poate!
Un sfat și cum se procedează
Mulțumesc
Ana
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 06:27, 10 Noiembrie 2018
Faptul ca e in plasament la mama dvs. este un detaliu care ar putea convinge in caz de dubiu, dar nu modifica prea mult formalitatile care trebuie facute. Adica procedati ca la o adoptie obisnuita. Criteriile care permit unei persoane sau unui cuplu sa adopte nu se schimba, este necesar consimtamantul parintilor fetei, daca ei sunt in viata, mai ramane de rezolvat chestia cu plasamentul acordat mamei dvs., dar este mai mult un detaliu, avand in vedere ca ea este de partea dvs. si va va sustine demersul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea minora Mary Ăgapie Mary Ăgapie Nepoata crescuta de mine de la 6luni___3,9luni mama refuza relația mea cu fata (vezi toată discuția)
Procedura adoptie kripteya kripteya buna ziua. ce pasi trebuie parcursi pentru adoptarea unei fetite a carei mama este in inchisoare in brazilia,tatal este decedat iar in momentul de fata fetita ... (vezi toată discuția)
drepturi parentale .buna ziua! in urma unei relații, mătușa mea a avut o fetita, ... cristina1975 cristina1975 Buna ziua! In urma unei relații, mătușa mea a avut o fetita, dar la scurt timp după s-a despărțit de tatăl fetitei, iar după un an s-a căsătorit cu ... (vezi toată discuția)