Va rog frumos dacă puteți sa ma ajutați cu o problema. Am pierdut o mașină la amanet și nu mai am co tractul de la amanet. Am mers la casa de amanet sa iau o copie a contractului dar nu vor sa mi dea, adică fac special și merg cu mașina. Cum pot sa o radiezi de la politie și fisc? Masina este pe firma mea.. Un srl... Mulțumesc
Bună seara... Eu sunt proprietarul.. Nu vor sa facă nici un act de vânzare cumpărare din cauza ca folosesc mașina diverse persoane dubioase și merg pe numele meu adică pe firma mea... Eu vreau doar sa radiez mașina de la fisc sa nu mai plătesc impozite și de la politie sa i las fără numere la masina.. Dacă ma puteți ajuta stabilim o întâlnire si plătesc onorariul.. Nu se poate vorbi cu asemenea persoane. Am înțeles ca se poate obține o hotărâre în instanta și se rezolva imediat.Va sun maine dacă ma puteți ajuta în acest caz...mulțumesc
Radiere auto
Georgica112
Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)