Mi-a fost luat permisul deorece am trecut peste marcajul dublu in timp ce ma incadram pt a face stanga la semafor . Domnii curcani au trecut in procesul verbal pe care l-am semnat faptul ca contest fapta si au gresit si numarul masinii pe care au considerat ca am depasit-o B 76 AI .Din cate stiu si nu cred ca ma poate contrazice nimeni lipseste o litera de la numarul de inmatriculare . Pe langa asta cred ca legal ar fi trebuit sa scriu eu pe procesul verbal ca-l contest . Am sanse sa-i dau in judecata si sa reobtin permisul si implicit anularea procesului verbal?
SALUT ,POTI SA TE DUCI LA JUDECATORIA PE RAZA SECTORULUI UNDE S-A INTAMPLAT FAPTA SI CASTIGI FARA SA CLIPESTI PT CA DACA APARE O MICA GRESEALA LA PROCESUL VB CASTIGI DIN PRIMA FARA SA TE MAI JUDECI SIMPLU
@ ionut andrei
Scrierea cu majuscule incalca regulamentul de postare pe acest site.
Cat despre faptul ca afirmati"castigi fara sa clipesti", tin sa va reamintersc ca aceste dosare nu sunt chiar asa de simple cum va pare dvs.
@ stefan-ovidiu
verificati daca procesul verbal nu a fost incheiat cu incalcarea dispozitiilor art 16 -17 din OG 2/2001-actualizata.