avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere cu permis suspendat avand si o condamnare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere cu permis suspendat avand si o condamnare de 2 ani cu suspendare

Buna ziua tuturor!
in luna septembrie 2009 mi-am reobtinut permisul de conducere dupa ce am avut o condamnare cu suspendare de 2 ani, pentru alcoolemie. In luna ianuarie 2010, am avut un mic accident, in urma caruia mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 60 zile, iar la un interval de cca 30 zile de la accident, am fost surprins in trafic de catre un echipaj de politie, intocmindu-se dosar penal. Mentionez ca atunci am dat o declaratie in care mi s-a dictat ce anume sa scriu de catre politist, apoi am semnat un proces verbal in alb, procesul verbal nu era on dublu exemplar(tip indigo), nu mi s-a dat niciun fel de hartie prin care mi s-a pus la cunostiinta fapta. a fost si un martor care nu stiu ce a declarat, Abia azi am fost sunat de la politie spunandumi-se ca o sa trimita dosarul la procuratura, dar numai dupa ce ma voi prezenta din nou pe data de 29 martie. mentionez ca ce scrie in declaratia mea nu coincide exact cu realitatea (in declaratie scrie ca am depasit coloana de la semafor, iar in realitate eu facusem stanga intr-o intersectie si nu am putut sa ma inscriu in coloana deja formata la semafor).
Daca imi iau un avocat bun am vreo sansa sa raman cu permisul si cu o amenda penala?
In cauza fiind dosar penal in cercetare,in raport de concluziile audierii din 29 martie ,
ve-ti afla opinia politistului
asadar, as avea o sansa sa nu trimita dosarul? din cauza asta m-a rechemat pe 29?
sa merg cu un avocat la audiere?
multumesc pt promtitudine !
mergeti insotit de avocat, dar aflati intai ce sanse sunt ( daca o fi vreuna) sa nu trimita dosarul la procuratura.
personal, cred ca daca acest dosar pleaca mai departe, puteti sa va luati adio de la permis, fara a mai vb de alte consecinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura prelungire dovada circulatie biztza biztza pe 22-02-2011 am avut un accident rutier cu victima.s-adeschis dosar penal in urma caruia mi s-a retinut permisul si s-a eliberat dovada de 15 zile.joi ... (vezi toată discuția)
Dosar accident termen jony1972 jony1972 Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)
Accident de munca- dosar penal- chemat la audiere in calitate de martor misu1972 misu1972 Buna ziua, in data de 14.02.2016, in cadrul societatii unde lucrez a avut loc un accident de munca soldat cu accidentarea grava a unui muncitor. Acesta a ... (vezi toată discuția)