avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pontare misiune
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pontare misiune

Buna ziua, lucrez in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor si desfasor misiuni de transfer intre unitati.
Vin in fata dvs cu urmatoarea intrebare:
Plec in misiune in ziua de luni si termin misiunea in jurul orelor 17-18 seara la o unitate aflata in centrul tarii, eu nu locuiesc in zona respectiva si plec a doua zi (marti) de dimineata la ora 05:00 spre unitatea de unde am plecat luni, terminand misiunea de transfer seara, iar apoi ma deplasez catre casa.
Timpul petrecut intre orele 17-18 seara pana a doua zi de dimineata la ora 05 mi-ar fi trebuit pontate ca ore lucratoare sau pontate cu o cota parte din salariu de baza? Mentionez ca pe ordinul de serviciu am trecut specificat ca sunt in misiune pana la terminare.
Inca o intrebare: Unitatea respectiva unde innoptez imi pune la dispozitie spatiu unde sa ma odihnesc, il pot refuza si sa ma cazez unde doresc eu si sa-mi fie decontata cazarea?
Daca imi puteti da cadrul legal care reglementeaza acest tip de pontaj, va multumesc in avans pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Pontare detașare 5 zile Ionclanta Ionclanta Buna ziua. Lucrez in cadrul unei unități militare și avem un obiectiv la aproximativ 70 km distanta fata de sediul central. Misiunea presupune plecarea ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii pentru militari costi2002 costi2002 Salut as dori daca pote cineva sa ma lamuresca intr-o problema .Dupa noua reglementare de salarizare nu mai suntem pontati noaptea ,si anume , va dau detalii ... (vezi toată discuția)
Reactivare angajat suspendat burbeas burbeas Buna ziua, am si eu o intrebare legata de urmatoarea speta: Un angajat se suspenda la cerere. In luna octombrie, pentru a participa la o conferinta in ... (vezi toată discuția)