avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cotizatie cas
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cotizatie cas

in cartea de munca figureaza angajat , la casa de pensie cotizatia perioadei lipseste ,nu a fost platita o perioada de 1 an si 2 luni . fostul angajator poate plati cotizatia aferenta perioadei , respectiv anii ( 2009-2010 )
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 9 Noiembrie 2018
Fostul angajator poate plati contributia si depune declaratiile lunare de C.A.S. aferente perioadei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si unde se poate contesta o decizie de pensie de invaliditate ? mariadragu62 mariadragu62 in decizie de pensie nu mi-au fost luati in calcul 4 ani pe motiv ca nu a fost platit cas .de la firma unde am lucrat mi-au spus ca sa platit si mi-au aratat ... (vezi toată discuția)
Lipsa cas in perioada 20.07 2002-01.08.2003 din buletinul de calcul ALEXANDRA62 ALEXANDRA62 Data post: Joi, 15 Iulie 2010, 19:07 Subiect: LIPSA CONTRIBUTIE CAS IN PERIOADA 20.07 2002-01.08.2003 DIN BULETINUL DE CALCUL Stimati Domni , Am ... (vezi toată discuția)
Contributie asig.sociale andrei2009 andrei2009 daca lucrez pe cont propriu in strainatate,pot plati in romania contributia pt.asigurarile sociale? multumesc.andrei 2009 (vezi toată discuția)