avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna ziua ,am o întrebare va rog sa ma ajutati.....
Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1981
Mama mea a murit in 2012. Tatal meu a murit in aprilie 2018.
Dupa moartea mamei mele nu sa facut nici o dezbatere a succesiunii.mentionez ca avem doar un Cf eliberat in 1984 pe numele tatăl mele dar nu a fost eliberat titlu de proprietate...suntem 3 frati mostenitori,va rog sa mi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa urmezi ca sa pot transcrie casa pe numele meu
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:25, 9 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Mergeti la un notar impreuna cu fratii si dezbateti succesiunea daca va intelegeti.
Daca nu va intelegeti la cote atunci mergeti in instanta.
Legal, fiecare aveti cate 1/3 din casa aceia.
ATENTIE: notarul trebuie sa aiba biroul pe raza judecatorie sub a carei acoperire au avut ultimul domiciliu defunctii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)
Acte partaj sebos74 sebos74 Buna ziua, Va rog frumos. Avind in vedere ca tata a murit ,cit dureaza si de ce acte este nevoie pt. realizarea partajului mostenirii a doua apartamente ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune Iliescu Raluca @gmail.com Iliescu Raluca @gmail.com Buna ziua as dori sa care sunt drepturile dupa un deces mia murit mama pe 8 aprilie 2017 (vezi toată discuția)