avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Am luat un credit in 2006 pe care nu l-am putut returna.
In fine, povestea scurta, dat in judecata, procesul avand loc in 2014. Nu am stiut de el.
In 2016 imi vine executare silita pe salariu. Fac contestatie, mi se aloca o data pentru judecare.
In timpul acesta, primesc de la firma de recuperari, o intampinare prin care ei renunta la respectiva datorie si ca vor trimite executorului judecatoresc cererea de inchidere a dosarului.
Nu am mai depus taxa de timbru sa duc procesul pana la capat, stiind ca dosarul este inchis.
Acum o saptamana primesc din nou, de la executorul judecatoresc o noua proprire, pe acelasi numar de dosar, inclusiv pe acelasi numar de dosar al executorului.
Este legal asa ceva?

Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
qw12er34, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:57, 9 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti toate documentele de atunci? Daca da, puteti formula o noua executare, pentru ca dosarul nu s-a judecat. Termen de contestatie 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de executare silită nefinalizat. cum se explică o nouă somație de executare cu o zi înainte de pronunțarea sentinței? are rost să fac o nouă contestație? Notsure Notsure Buna seara! am si eu un caz de executare silita din partea recuperatorilor de credite, mai exact poprire pe salariu. am facut contestatie invocand ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Am facut contestatie la o executare silita pe data de 26.10.2016. Intre timp am aflat de pe http://portal.just.ro/ urmatoarele : 03.03.2017 Ora ... (vezi toată discuția)
Executare silita gabyela gabyela Buna ziua . Am deschis o executare silita la un BEJ pt a intra si in camera eu si fiul meu ( locuim intr-o locuinta sociala este o garsoniera , iar fostul ... (vezi toată discuția)