avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Salut , sunt sofer începător si am fost implicat într-un accident , nu a fost vina mea , dar celalalt sofer mult mai bătrân si cu multe relatii m.a facut si mi.au luat permisul pe 60 de zile , asa scrie si.n procesul verbal , acum vine intrebarea , daca dau examenul de redobândire si il iau , după cat timp iau permisul , dupa 60 sau 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:24, 10 Noiembrie 2018
Nu dati informatii concrete si din aceasta cauza va trebui sa va documentati din OUG 195/2002 si din Regulamentul de aplicare a acestuia daca contraventia savarsita de dvs. nu se incadreaza in cele care exclud reducerea perioadei de suspendare a dreptului de conducere. Daca nu si reusiti la testul de verificare a cunostintelor perioada de suspendare a dreptului de a conduce pe drumurile publice se reduce la 30 de zile perioada dupa care veti redobandi permisul de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare 90 zile daniel123456 daniel123456 Buna ziua. Am fost oprit aseara plecand de la un chef am baut 4 sau 5 pahare de vin si m au oprit politai si a iesi 0.14 si prin urmare am primit fara drept de ... (vezi toată discuția)
Contraventie permis suspendat eok11 eok11 Buna ziua! M-am ales cu permisul suspendat pentru neacordare prioritate in intersectie. Daca martorul politistului este celalalt sofer implicat in incident, ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pe 90 de zile B-EG B-EG Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul de conducere 90 de zile pentru alcool 0.27 mg/l. Am depus contestatie fiindca am nevoie de permis in perioada ... (vezi toată discuția)