avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce înseamnă să rămâi un dosar fără obiect
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce înseamnă să rămâi un dosar fără obiect

Am avut un dosar la judecătoria iași pentru un vecin care avea stupi şi eu sunt alergic am 29 internări în spital din cauză vecinului am dat în judecată la băgat la obligații de a face cand a dat hotărîrea a spus ca ramas fara obiect.Ce pot face.Şi de ce oare a rămas fără obiect.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Alexandru Mihalache, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Mihalache , utilizator 18:04, 10 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Da el a mutat stupi dar eu am cerut şi daune morale daune materiale doar nu eram eu dator cu viața la vecin
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Alexandru Mihalache, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un vecin are 30 stupi eu sunt alergic la venin albină Alexandru Mihalache Alexandru Mihalache Vecin meu de peste drum are 30 stupi eu sunt alergic la venin albină albinele trece prin curtea mea roiuri la câmp el respecta distanța am 29 de ... (vezi toată discuția)
O problemă de viața şi moarte Alexandru Mihalache Alexandru Mihalache Un vecin are o stupina la 15-20 m albinele trecea prin curtea mea am 29 de internări în spital cu reactie alergic şi şocanifilactic.Un judecător de la ... (vezi toată discuția)
Acțiune în instanță pentru despăgubirea victimei unui accident auto jolyx17 jolyx17 buna, am si eu o problema cu un domn pe care l-am lovit pe trecerea de pietoni in urma cu 3 ani, avea circa 10-15 la ora l-am ridicat pe capota iar cand a ... (vezi toată discuția)