avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Am o firma și as vrea sa angajez o persoana doar sâmbătă câteva ore îmi poate spune cineva care sunt taxele și cum se face angajarea cum este mai convenabil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 10 Noiembrie 2018
Angajarea se poate face in baza unui c.i.m.

Contributii Angajat :
- Asigurari Sociale (CAS) 25%
- Asigurari Sociale de Sanatate (CASS) 10%
- Impozit pe venit (IV) 10%

Contributii Angajator :
- Contributie Asiguratorie pentru Munca 2.25%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am lucrat 5 luni si 12 zile la un angajator care ... 2017ali 2017ali Buna ziua , Am lucrat 5 luni si 12 zile la un angajator care mi a inregistrat contractul de munca in revisal dar nu a platit nici o contributie pt mine .am ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile transferul contributiilor garleanu garleanu Avind in vedere modificarile privind transferul contributiilor de la angajator la angajat,adresez rugamintea prezentarii unei monografii cu inregistrarile ... (vezi toată discuția)
Salutari tuturor, pentru o firma de transport marfuri generale ... V2000 V2000 Salutari tuturor pentru o firma de transport marfuri generale SRL ce impozite (sume/ă)se platesc/plateste la stat ?? Și cum lunar ,trimestrial sau ... (vezi toată discuția)