avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , Am lucrat 5 luni si 12 zile la un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , Am lucrat 5 luni si 12 zile la un angajator care ...

Buna ziua ,

Am lucrat 5 luni si 12 zile la un angajator care mi a inregistrat contractul de munca in revisal dar nu a platit nici o contributie pt mine .am incetat contractul de 2 saptamani si nu stiu ce sa fac .vreau sa stiu ce sume trebuia sa mi plateasca ca si contributii obligatorii ,unui angajat cu 8 ore,de munca 6 zile pe saptamana la salariu brut de 2550 ron (2 luni )si 3 luni minim pe economie in romania ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 24 Aprilie 2023
Contributii Angajat
Asigurari Sociale (CAS) 25%
Asigurari Sociale de Sanatate (CASS) 10%
Impozit pe venit (IV) 10%

Contributii Angajator
Contributie Asiguratorie pentru Munca (CAM) 2.25%

Puteti accesa acest link
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare Cristinel88 Cristinel88 Am o firma și as vrea sa angajez o persoana doar sâmbătă câteva ore îmi poate spune cineva care sunt taxele și cum se face angajarea cum este mai ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile transferul contributiilor garleanu garleanu Avind in vedere modificarile privind transferul contributiilor de la angajator la angajat,adresez rugamintea prezentarii unei monografii cu inregistrarile ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite bloc 2018 poparlan poparlan revin cu intrebarea ce taxe si impozite plateste un administrator de bloc angajat cu norma de 2ore/saptamana care mai are si un contract cu durata ... (vezi toată discuția)