avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am dreptul la bursa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am dreptul la bursa

ma numesc irina.stau in bucuresti.am o prietena de cetatenie turca si este studenta la facultatea de arte decorative si design sectia moda anul 3.in primul an si al doilea an stiu ca a fost cu taxa la facultate si de anul asta a castigat o bursa dar nu i se acorda pe motiv ca turcia nu este in uniunea europeana.mai stiu ca de anul acesta toata clasa ei printr-un examen cam asa ceva au trecut la buget(ce-o insemnand asta nu stiu asa mia zis prietena mea)si ca nici asa nu se poate transfera ca a fost de la inceput inscrisa cu taxa.ea a terminat liceul aici in romania fiind aici de ani buni cu toata familia.tatal ei lucreaza in bucuresti si au permis de sedere aici in romania.va rog daca se poate sa-mi spuneti daca are dreptul la aceasta bursa si in ce conditii sau daca nu care sunt motivele. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 01:49, 13 Noiembrie 2009
Daca bursa provine din fonduri europene pentru cetateni ai uniunii sau daca este conforma cu regulamente de organizare si ordine interioara ale facultatii respective, atunci se explica.
Imi vine greu sa cred ca e vorba de un abuz.
Faptul ca locuieste aici de mai multi ani cu forme legale nu ii da cetatenie romana/europeana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare permis sedere lacomporta lacomporta Bună ziua, sunt student străin în românia. Am venit cu bursa de studii în 2009. Primul permisul de ședere era de 1an pentru anul pregatitor în limba ... (vezi toată discuția)
Student strain cu domiciliul in romania nicolpr nicolpr Buna ziua, Sunt studentă in cadrul A.S.E., Bucureşti, cu statut actual de student în an universitar 2011-2012 înterupt pe caz medical. În iunie 2009 ... (vezi toată discuția)
Cetatenia romana la cat timp poate fi obtinuta? dead_and_gone dead_and_gone Buna ziua.Am si eu o intrebare.Dupa cat timp primeste un turc cetatenie romana daca este casatorit cu o romanca?Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)