avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pentru munca prestata la CAP
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pentru munca prestata la CAP

Va rog sa-mi spuneti daca tatal meu poate primi pensie (sau majorarea punctului de pensie) pentru munca prestata la CAP timp de 8 ani?
Cel mai recent răspuns: teo689 , utilizator 14:20, 13 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca stagiul de cotizare se compune doar din cei 8 ani nu poate beneficia de pensie.
Tatal meu este pensionar si acum si-a adus aminte ca a lucrat la CAP intre anii 1954-1964, a scos o adeverinta de la primaria Kogalniceanu, jud Ialomita, cu privire la anii lucrati, insa aici apare o neregula, care se poate rezolva cu 2 martori.
Daca ma puteti ajuta cu privire la cum sa procedam mai departe, eu pot sa va pun la dispozitie toate informatiile care mi le cereti.
Multumesc pentru atentia acordata.
Care ar fi neregula ?
Nu este in regula adeverinta ?
Pe adeverinta apare numele de Dascaluc Costel, numele de familie Dascaluc fiind al tatalui vitreg si Costel fiind de fapt Constantin. Tatal meu se numeste Craciun Constantin, mama lui l-a inscris la CAP cu numele mai sus amintit. Am inteles ca se poate rezolva aceasta problema cu ajutorul a doi martori care vor da declaratii la notar cu privire la faptul ca acestia cunosc faptul ca Dascaluc Costel este aceeasi persoana cu Craciun Constantin.
Pe mine m-ar interesa daca se merita tot acest efort cu privire la aceasta pensie de agricultor sau cum i-o mai spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie cap Lupes Fenina Lupes Fenina O persoanâ care a lucrat la CAP, născută la 05.10.1949 cu o vechime de 25 ani (data angajării este 1964-1990, anii 1964; 1965 nu a efectuat norma în ... (vezi toată discuția)
400 lei pentru o adeverinta de vechime? nick20_2005 nick20_2005 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema: Tatal meu in varsta de 58 de ani doreste sa iasa la pensie dupa noua lege a pensiilor ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa ies la pensie ? bebelusica bebelusica Angajat la 10 August 1980 pana in 30 Iunie 1985 la Fabrica de Zahar Urziceni; 1 Iulie 1985 - 31 Ianuarie 1989 Subofiter in cadrul MAI - Ialomita; 10 Aprilie ... (vezi toată discuția)