Tatal meu este pensionar si acum si-a adus aminte ca a lucrat la CAP intre anii 1954-1964, a scos o adeverinta de la primaria Kogalniceanu, jud Ialomita, cu privire la anii lucrati, insa aici apare o neregula, care se poate rezolva cu 2 martori.
Daca ma puteti ajuta cu privire la cum sa procedam mai departe, eu pot sa va pun la dispozitie toate informatiile care mi le cereti.
Multumesc pentru atentia acordata.
Pe adeverinta apare numele de Dascaluc Costel, numele de familie Dascaluc fiind al tatalui vitreg si Costel fiind de fapt Constantin. Tatal meu se numeste Craciun Constantin, mama lui l-a inscris la CAP cu numele mai sus amintit. Am inteles ca se poate rezolva aceasta problema cu ajutorul a doi martori care vor da declaratii la notar cu privire la faptul ca acestia cunosc faptul ca Dascaluc Costel este aceeasi persoana cu Craciun Constantin.
Pe mine m-ar interesa daca se merita tot acest efort cu privire la aceasta pensie de agricultor sau cum i-o mai spune.
Pensie cap
Lupes Fenina
O persoanâ care a lucrat la CAP, născută la 05.10.1949 cu o vechime de 25 ani (data angajării este 1964-1990, anii 1964; 1965 nu a efectuat norma în ... (vezi toată discuția)