avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datoare la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datoare la banca

Buna seara, am împrumutat o suma de 9000 de lei in anul 2009 am platit o perioada de un an cred nu imi mai amintesc cu precizie,apoi nu am mai plati deoarece mam despărțit de sot si am plecat in strainatate , el a continuat sa plateasca rata ce era pe numele meu cu bani trimiso de mine iar apoi a încetat, am primit o scrisoare de kruk nu imi mai amintesc ce scriau ei dar ce tin mine miau spus sa ii conctactez ,am incercat sa iau legatura cu dumnealor dar nu miau raspuns ,Daca as dori sa iau o casa pe numele meu in romania ar putea cei de la raiffeisen sa imi confiste casa ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 22:29, 12 Noiembrie 2018
Depinde la ce suma s-a ajuns. Poate sunt chiar sanse ca dreptul lor sa se fi prescris. A inceput executarea silita?

Totusi, inainte de a achizitiona un imobil recomand sa va interesati exact de stadiul datoriei.
Nu stiu de nici o executare silită, dar cert e ca nici nu am nici un imobil pe numele meu doar fostul sot si este al mamei sale.....unde anume ar trebui sa ma interesez, eu nu mai am nici o informatie si nu stiu de unde as putea incepe sa imi rezolv situatia.
Banca nu mai are nicio treaba oricum. Creditul a fost cesionat. Discutati cu cei de la Kruk. Puteti apela la servicii juridice de specialitate pentru a fi sigura ca nu sunteti pacalita. Si foarte important: nu semnati niciun acord, nicio tranzactie, etc. pana nu va consultati cu cineva de specialitate.
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie raiffeisen bank/kruk romania cami_vox cami_vox Buna ziua In anul 2010 am solicitat Raiffeisen Bank un descoperit de cont, pe care ulterior nu l-am mai putut achita inapoi. La sfarsitul lunii Februarie ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie ContSters453879 ContSters453879 Buna ziua, parintii au facut un inprumut la banca in 2006 ,ulterior nu au mai reusit sa plateasca si a fost infiintata proprire pe salariul mamei. In 2013 timp ... (vezi toată discuția)
Asa zisa datorie la kruk (cesionata de la enel) DoruD DoruD Am primit alaltaieri un sms si astazi m-au si sunat cu un apel automat de la kruk cum va as avea o datorie la ENEL cesionata la kruk. Nu am absolut nici-o ... (vezi toată discuția)