Am primit alaltaieri un sms si astazi m-au si sunat cu un apel automat de la kruk cum va as avea o datorie la ENEL cesionata la kruk. Nu am absolut nici-o datorie la enel, am platit luna de luna de cand ma stiu, stau la aceeasi adresa din 1984. Am chitante si din 2007 din pacate mai si lipsesc chitante dar e platit pt ca altfel , imi taiau curentul cum aud prin cunostinte ca au patit-o.
Singura problemioara ar putea fi ca prin 2014 au venit de la enel sa reinoim contractul pt ca a expirat si deoarece eu eram plecat , au facut contractul pe numele sotiei si a ramas pana astazi pe numele ei.
Intrebarea este daca era expirat contractul, nu se rezilia automat? Trebuia sa merg eu sa-l reziliez?
Ce pot face? Sa nu fac nimic si sa astept instiintarea de executare silita si atunci in termen de 15 zile sa fac intampinare in instanta? Sau sa merg la Enel si /sau kruk sa vad despre ce e vorba?
Nu poate fi o datorie mai noua de 3 ani si inteleg ca in 3 ani se prescrie iar din 2016 am am toate chitantele de plata lumina.
Multumesc frumos!
Buna ziua.
Nu puteti figura cu doua contracte de energie electrica daca nu aveti doua contoare de masurare a consumului de energie electrica.
Eu zic sa mergeti prima data la ENEL si sa vedeti despre ce este vorba si apoi sa intrebati firma de recuperare cum a intrat in posesia datelor dvs. personale. dar sa nu spuneti sau acceptati ceva ce va spun ei, doar atat ii intrebati-De unde aveti datele mele de contact? Ati auzit de GDPR?
Daca se eschiveaza in raspuns, si v-ati lamurit la ENEL cum sta treaba-adica ca nu au cesionat dumnealor nimic, puteti depune o plangere la ANSPDCP pe numele celor de la KRUK.
Garantie enel
bellefille
Un chirias preia cu acordul proprietarului contractual de furnizare energie electrica pe perioada derularii contactului de inchiriere.Enel opreste chiriasului ... (vezi toată discuția)