avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

In caz de divort, un avocat are dreptul de a cere factura detaliata de la Orange ca proba pentru a dovedi infidelitatea paratului? In cazul in care da: contractul este incheiat cu firma unde paratul lucreaza, in acest caz proprietarul firmei va fi instiintat despre acest lucru?
Cel mai recent răspuns: CI Ioana Butan , Avocat 17:15, 13 Noiembrie 2009
Cererea respectiva poate fi solicitata doar de instanta de judecata sau de titularul abonamentului.
Nu cred ca avocatul va primi un raspuns.
cererea poate fi facuta de instanta
Avocatul poate solicita instantei sa efectueze acest demers.
Daca instanta, considera ca proba solicitata este concludenta,pertinenta si utila cauzei o poate admite.
Acum fie vb intre noi, ce poti dovedi cu o factura detaliata?Doar nu se va apuca judecatorul sa sune la numerele de telefon care vor aparea in facura , si sa verifice.....ce?
Eu sincer nu cred ca vreun judecator va da curs unei astfel de cereri. Incercati alte probe prin care sa demonstrati infidelitatea paratului. Haideti sa fim rationali!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi detaliate folosite in instanta. abonamentul meu este ... Clarissa Matei Clarissa Matei Facturi detaliate folosite in instanta. Abonamentul meu este pe numele sotului cu care sunt in divort. Eu l am intentat pt violenta fizica si emotionala. ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa castig? 74 chic 74 chic AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE .I AM DAT 6 ABONAMENTE LA O AMICA ACUM 3 ANI PANA ACUM TOTUL BINE SI FRUMOS ... (vezi toată discuția)
Solicitare infatisare registrul jurnal de cumparari intr-o actiune in pretentii dide dide Paratul debitor sustine ca facturile care fac obiectul cererii nu au fost primite si acceptate la plata! Am convingerea ca aceste facturi au fost inregistrate ... (vezi toată discuția)