avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Furt imagini / modele produse magazin online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Furt imagini / modele produse magazin online

Buna ziua, am un magazin online si am constatat ca un alt magazin online concurent si-a insusit produsele create de mine si inclusiv pozele mele, care aveau watermark - si-a pus watermarkul propriu deasupra watermark-ului meu. Ce pot face in acest caz pentru a-l determina sa scoata aceste produse de pe site si sa nu imi mai fure pozele pe viitor?

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - poze bogdaNNN25 bogdaNNN25 Buna ziua, Am o întrebare legată despre drepturile de autor, mai exact pentru cel al pozelor. Am lucrat într-un magazin online și la listarea ... (vezi toată discuția)
Procedura/procedura prealabila incalcare drepturi de autor; termene ? Andr@ Andr@ Buna ziua, Am un mic magazin online de lumanari parfumate importate din China. Cum nu exista poze de prezentare frumoase pentru ele, am facut eu cateva poze ... (vezi toată discuția)
Poze luate de pe alte site-uri alx_g alx_g Buna ziua, Sunt ineresat sa stiu daca pot copia/folosi imaginile unor produse luate de pe site-ul producatorului si sa le pun nemodificate pe site-ul meu ... (vezi toată discuția)