avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata concediu pre /postnatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata concediu pre /postnatal

Buna ziua!Dacă sunt angajată cu contract de colaborare pe drepturi de autor firma cu care lucrez este obligată sa-mi rețină si sa vireze banii pentru asigurări de sănătate? Sau trebuie eu sa închei contract cu Casa de asigurări si sa plătesc personal contribuția?Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit pentru contract de comison georgianagm georgianagm buna ziua, daca eu ca SRL inchei contracte de comision cu persoane fizice , ce trebuie sa platesc lunar ? cei 10 sau 16 % cum se stabileste in contract fiind ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o firma externa - cum pot face sa evit pfa? sabrina_ionescu sabrina_ionescu Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog frumos, cu un sfat referitor la cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Vreau sa incep o colaborare cu o ... (vezi toată discuția)
Evitare munca la negru blitzmate blitzmate Buna ziua Vreau sa repar fatada apartamentului unui vecin. Nu sunt angajat nicaieri, nu am firma, dar ma pricep la constructii. Pot sa inchei cu el un fel ... (vezi toată discuția)