avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cumparare tutun de pe internet
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cumparare tutun de pe internet

buna! in ianuarie 2015 am cumparat 3 kg de tutun vrac de pe internet pentru cumnatul meu,un prieten si pentru mama unui alt prieten.Acum o saptamana m-am trezit cu politia la usa precum ca sunt suspect intr-un dosar de,detinere ilegala de tutun peste limita maxima admisa aduca 1 kg.Cel care vindea tutun a fost prins si au mers prin posta la toti clientii care au cumparat peste un kg.Eu pe moment am uitat si de cei doi prieteni si am declarat la politie ca am cumparat doar pentru cumnatul meu iar cantitatea de 3 kg nu este reala.Dupa o saptamana de intrebari in stanga si in dreapta daca am mai comandat cuiva acesti doi prieteni mi-au adus aminte ca le-am luat si lor.Cum sa procedez sa refac declaratia cu exactitate si sa nu am probleme,tin sa precizez ca in cazul de fata pentru trei kg de tutun trebuie sa platesc 890 ron accizele.Daca ii duc pe cei trei ca si martori ca au cumparat fiecare cate un kg posibil sa scap sa zic asa?problema este ca dupa aproape 4 ani pe moment nu mi.am adus aminte cu exactitate....Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MarioRobert , utilizator 19:35, 18 Ianuarie 2024
Am cumparat si eu Tutun vrac la Galeata si Punga de pe site-ul asta [ link extern ] /.
Am 1kg dar il arunc, nu stiam ca nu am voie
Pot patii ceva??? Nu am citit nicaieri ca nu am voie sa cumpar tutun vrac la galeata
salut, eu sunt multumit de pe siteul asta: [ link extern ] /
Comand Tutun la Galeata si Punga de vreo 3 ani de la ei.

Dar daca vine politia la mine pot pati ceva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutun vrac lili.gheorghe04@gmail.com lili.gheorghe04@gmail.com Buna seara! In decursul anului 2019 am cumpărat de pe olx.ro 3 kg de tutun vrac pentru mine si sotie, mentionez ca de fiecare data am comandat 1kg/ ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns ca nu stiu - achizitie tutun vrac folosinta proprie mita2014 mita2014 Va rog frumos spuneti-mi si mie daca eu ca persoana fizica, cumpar tutun vrac 1kg sau 2kg de pe intenet, pentru folosinta proprie. Ce pot sa patesc? eu ca ... (vezi toată discuția)
Conditii si autorizatii vanzare tutun vrac ab4negativ ab4negativ Buna ziua, Doresc sa vand in magazinul meu tutun vrac. Ce trebuie sa fac sa pot sa vand legal tutun vrac? (vezi toată discuția)