avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zile de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zile de concediu

CUM SE CALCULEAZA ZILELE DE CO,CARE TREBUIESC PLATITE IN URMA INCETARII CONTRACTULUI DE MUNCA,ACESTA NEEFECTUANDU LE IN TIMPUL CONTRACTULUI?
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 12 Noiembrie 2018
vedeti despre cate zile de concediu este vorba.cate are trecute in contract pe un an de zile si raportati la cate ar trebui sa primeasca pe anul acesta pana la incetare (regula de trei simpla) apoi ca si bani ii calculati ca si pana acum raportat la cate zile spuneti ca ati calculat

potrivit art. 145 alin. (1) din Codul muncii, pentru perioada concediului de odihna salariatul beneficiaza de o indemnizatie de concediu, care nu poate fi mai mica decat salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectiva, prevazute in contractul individual de munca.

Indemnizatia de concediu de odihna reprezinta media zilnica a drepturilor salariale sus mentionate din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu (art. 145 alin. (2) din Codul muncii).
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
luminita29, utilizator
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care a incetat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna ContSters116232 ContSters116232 Deci sunt in urmatoarea situatie,luna trecuta am avut concediu de odihna 8 zile ,am lucrat mai multe ore , am realizat targetu care il aveam si am luat salariu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna neefectuat papadiouf papadiouf CUM CALCULEZ CONCEDIU DE ODIHNA NEEFECTUAT, DACA IN ULTIMELE 3 LUNI INAINTE DE INCETARE CIM,A FOST ABSENT NEMOTIVAT?! (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna noul cod al muncii cum se calculeaza indemnizatia pt.concediul de odihna? am inteles ca nu poate fi mai mica decit salariul de incadrare,plus sporurile cu caracter permanet.deci, ... (vezi toată discuția)