avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prelungire dovada pana la confirmarea instantei!?cum ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prelungire dovada pana la confirmarea instantei!?cum se poate obtine?

Buna ,am primit acasa ordonanta printr-o comunicare in care se renunta la urmariea penala avuta, apoi m-am prezentat la politie cu ordonanta primita pentru a-mi lua permisul inapoi ,insa cei de acolo au spus ca trebuie sa astept confirmarea instantei care este programata pe data de 05.01.2020 cum as putea prelungi dovada existenta deoarece cei de la parchet au zis ca ei nu mai pot odata cu renuntarea urmariri penale ....ce as putea face sa obtin o noua prelungire pana la data confirmari instantei sau ce as putea face ..va multumesc anticipiat!
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
Iszlai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iszlai , utilizator 18:19, 12 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa solicitati instantei prelungirea dovezii.
O cerere la fel ca si la parchet dar sa fie adresata Judecatoriei? tot asa sa fie formulata ..?multumesc
Cam in cat timp primesc un raspuns la cererea de prelungire , aproximativ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata urmarire penala Vali.vali Vali.vali Bună ziua in 2017 11mai am condus o autoutilitara si tractand o remorcă având masa de 2500 si eu nu dețin categoria respectivă dețin doar B imi trebuia ... (vezi toată discuția)
Urgentare obtinere solutie lucian7 lucian7 Buna dimineata , am si eu o mare problema , in data de 25.08.2014 am fost gasit circuland cu un autovehicul cu numere rosii expirate , am fost dus la sectie , ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare urmarire penala alcoolemie Allure20 Allure20 Buna ziua. Pe data de 24.07.2017, am fost oprit de catre politia rutiera care m-a supus testului cu etilotestul. Rezultatul a fost de 0,48 in aerul expirat, ... (vezi toată discuția)