avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Indemnizația de creștere a copilului pe care o ia tatăl e un drept al copilului sau al părintelui Si dacă tatăl ia indemnizația în urma unei separari e obligat sa i-o dea mamei? Precizez ca eu nu am venit nu am lucrat niciodată domiciliul în buletin îl am la mama mea dar nu are absolut nici o condiție de a locui acolo doar cu numele de casa ...stiu ca în urmă separari îl pot da în judecată sa iau pensie alimentara 1/4 din salariu dar asta ar însemna undeva la 300 RON pe luna Si nu e suficient ... as dori sa mai stiu ca dacă îmi poate cere în instanță sa.mi ia bebele noi având un bebe de 8 luni după o relație de 4ani ...dacă acum stau cu un tip Si poate dovedi că mă intretine de fapt nu poate dovedi dar are bani îmi poate cere bebele în instanta?

Alte discuții în legătură

Poate tatăl sa îmi ia copilul? Mama17 Mama17 Buna ziua, Am un Bebeluș de 9 luni, am fost împreuna cu tatăl 4 ani pana am rămas gravida am locuit împreuna, după am locuit separat, eu nu am loc de ... (vezi toată discuția)
Divort notar ContSters243704 ContSters243704 daca divortez la notar termenul pana la finalizare este de 30 zile,,,ma poate da afara din casa pana la finalizarea celor 30 zile? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara /partaj brokenangel brokenangel buna ziua, sunt in divort cu sotul dupa o casnicie de 10 ani - motivatia divortului care este introdus de sot este ca de la nasterea copilului nu il mai ... (vezi toată discuția)