avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil

Buna seara, ma numesc Mihaela si as dori sa aflu daca deschid un proces civil împotriva unei școli postliceale în care mi s- au predat lectii ieșite din uz, în timpul școlii domnul Manager nu ne-a dat voie să achiziționez tematica ( cartile necesare pentru disciplinele de curs),pentru cursuri si in cele 15 luni de stagiu ai celor 3 ani de scoala postliceala a facut prezenta si m- au trimis cu reprezentantii primariilor de sector la corturile de urgenta in conditiile in care in tara noastra munca fortata este interzisa conform articolului 42 alin.1 din Constitutia Romaniei, si nevrand sa- mi spuna ca am tematica pentru serviciul de ambulanta si nu a respectat termenii din contract în care Scoala Postliceala se obligă să asigure locul in care se desfasoara practica, tematica de curs .
As avea șanse să cer în instanță sa mi se returneze banii de taxă si de transport fiind invatamant la zi ?
Cel mai recent răspuns: mihaelabarbu556@gmail.com , utilizator 17:18, 12 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminarea tinerilor la locul de munca? arhontele arhontele Personalul didactic din invatamant cu mai putina vechime \"beneficiaza\" de : -ore de predare plasate spre sfarsitul programului - mai multe ore de predare ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara fara acordul tatalui bota radu bota radu Ma numesc Bota Radu si am o problema: Fosta mea sotie in urma cu 3 ani mi-a scos fiul din tara fara acordul si stirea mea. Prin fostul ei sot am luat ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva fapte neadevarate aidu aidu Am fost extrem de intrigat cand am primit decizia de sanctionare disciplinara cu desfacerea contractului de munca... de multimea de enormitati care erau scrise ... (vezi toată discuția)