avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie specifica detasarii transnationale ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie specifica detasarii transnationale diferentiata

Buna ziua,
O societate din Romania care are obiect de activitate transportul international de bunuri, acorda lunar soferilor o indemnizatie specifica detasarii transnationale (diurna) in mod diferentiat in functie de criterii precum: vechimea in cadrul firmei, intereseul manifestat fata de indeplinirea obiectivelor firmei, km. parcursi, consumul de combustibil, etc...
Acordarea indemnizatiei specifice detasarii transnationale in mod diferentiat in fuctie de criteriile mai sus mentionate, reprezinta dicriminare in acceptiunea art.5, din Legea 53/2003 privind Codul Muncii? Dar in acceptiunea altor reglementari la nivel national si international?
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2018
loricazacu, utilizator

Alte discuții în legătură

Agentiile de munca temporara pot acorda diurna , indemnizatie detasare? CraciunVasile CraciunVasile Vă rog să-mi spuneți dacă un muncitor angajat de o agenție de muncă temporară și detașat într-o țară din Uniunea europeană are dreptul să ... (vezi toată discuția)
Monografie firma transport teo.madalina teo.madalina Daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru o firma de transport marfuri intern si international.Nu am mai avut tangenta cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Diurna sofer tir krysty.cv krysty.cv AM LUCRAT LA O FIRMA DE TRANSPORT CA SOFER,UNDE AM FOST PLATIT LA KM , CEEA CE STIU CA NU ESTE LEGAL. POT SA-I DAU IN JUDECATA PTR ASTA ... (vezi toată discuția)