avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere fiscala auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere fiscala auto

Am vindut o masina cu acte cu tot. Din prostie nu am niciun cât de la samsar ul la care am dat-o. S-a făcut de el un contract de mana în care scrie ca mașina a fost înstrăinata către el. Eu nu am un exemplar. Tot ce am e numele individului și un număr de telefon
Cum pot sa o radiez ne avind nici un act, nici măcar copii xerox?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:05, 13 Noiembrie 2018
Este culpa dv exclusiva ca v-ati asumat responsabilitatea sa instarinati auto fara parcurgerea procedurii legal prevazute
Inscrisul de mana nu va ajuta pentru radierea auto de pe rolul dv fiscal
Desfasurati demersuri catre cumparator pentru a incheia document legal pentru tranzactionare drept de proprietate auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare FloAp FloAp Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe o masina MarianH MarianH Va salut,in anul 2013 am vândut o mașină fără a face vreun act cu respectivul cumpărător fiind vecin cu mine...de atunci până în prezent mașina a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto eddietrix eddietrix Salut. Am vândut o mașină, și prostia pe care am făcut-o este că am dat și cartea mașinii, apoi am aflat că este foarte grav ce am ... (vezi toată discuția)