avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Salut.

Am vândut o mașină, și prostia pe care am făcut-o este că am dat și cartea mașinii, apoi am aflat că este foarte grav ce am făcut.

Menționez că am o copie după carte, și talon și buletinul dânsului care mi-a luat mașina. Dacă nu se ține de cuvânt și nu vine să facem actele de vânzare cumpărare, ce este de făcut?

Este un lucru anormal să nu mai poți face nimica. Doar e numele meu și adresa mea în acte.

Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:15, 22 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este temeinic si legal vca la tranzactionarea dreptului d eproprietate asupra unui vehicul sa predati cumparatorului toate documentele inclusiv CIV
Este culpa dv exclusiva ca v-ati asumat responsabilitatea sa instarinati vehiculul fara intocmirea si fara parcurgerea procedurii de incheiere documente justificative
Initial notificati oficial detinatorul vehiculului sa materializeze si sa finalizeze procedura de incheiere documente achzitie vehicul
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am doua masini vândute dar neradiate cum pot sa radiez 2masini nu am actele cartea masini si talonul, as dori o solutie, (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala auto Raoul-S Raoul-S Am vindut o masina cu acte cu tot. Din prostie nu am niciun cât de la samsar ul la care am dat-o. S-a făcut de el un contract de mana în care scrie ca ... (vezi toată discuția)