avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ...

Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar Cartea de identitate a autoturismului, talonul fiind la cumparator.
Ce mai pot face???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:00, 8 Ianuarie 2023
Cum detineti cartea de identitate vehicul daca ati transferat dreptul de proprietate asupra vehiculului?
In aceasta perioada de 5-6 ani ,cumparatorul nu a facut ITP?
Initial solicitati la politia rutiera sa va comunice datele de identificare ale detinatorului vehiculului
Daca nu ati incheiat document legal tranzactionare drept d eproprietate,rezulta ca inca achitati obligatii anuale aferent vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare autoturism viorel61 viorel61 Am urmatoarea problema : tatal meu a decedat acum 3 ani, detinea un autoturism pe care l-am instrainat acum 2 ani doar pe baza unei chitante , (nu aveam ... (vezi toată discuția)
Radiere auto eddietrix eddietrix Salut. Am vândut o mașină, și prostia pe care am făcut-o este că am dat și cartea mașinii, apoi am aflat că este foarte grav ce am ... (vezi toată discuția)