avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire de domiciliu

Buna ziua. Am 2 copii cu sotul meu dar problema e ca nu ne mai intelegem. Eu mi am gasit chirie in orasul in care e si tatăl lor dar noi inca nu suntem divorțati. Pot pleca cu copiii fara sa.mi faca el vreun rau? In sensul sa nu mi.i ia statul sau sa ma bage la parasire de domiciliu. Mentionez ca eu am indemnizație si am cu ce imi intretine copiii
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:41, 13 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Puteti pleca linistita.
Nu exista PARASIRE de domiciliu. Era o expresie pe vremea comunistilor dar fara a exista vreodata un temei legal.
Nu va poate lua absolut nimic.
Introduceti si cerere de divort in instanta si, daca este violent, o solicitare privind un ordin de protectie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de domiciliu cu copiii din cauza violenței în familie, custodie comuna stefi-deea stefi-deea Buna ziua.Sunt despartita, iar custodia copiilor minori(16 si 10 ani) este comuna.Sotul care locuieste la acelasi domiciliu cu noi, inca ma hartuieste imi ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie Geo09 Geo09 Buna ziua, Anevoie de cateva sfaturi cu privire la situatia delicata in care ma aflu impreuna cu familia mea... Este vorba despre violenta in familie, mai ... (vezi toată discuția)
Divort de sot violent Cristina ioana lacan Cristina ioana lacan Buna intentionez sa divortez de sotul meu pentru ca ma batut de 4 ori din care de 2 ori in fata copiilor!am depus 2 plangeri la politie dar el a spus ca poate ... (vezi toată discuția)