avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare de domiciliu cu copiii din cauza violenței ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare de domiciliu cu copiii din cauza violenței în familie, custodie comuna

Buna ziua.Sunt despartita, iar custodia copiilor minori(16 si 10 ani) este comuna.Sotul care locuieste la acelasi domiciliu cu noi, inca ma hartuieste imi adreseaza cuvinte murdare si chiar ma loveste.Copiii vad dar nu se baga. Divortul a fost pronuntat la notar asa: el una camera si noi(eu si copiii)celelalte doua, iar asistenta sociala a spus si scris ca unde locuieste mama trebuie sa locuiasca si copiii.
Avand in vedere ca el ma loveste (violenta asupra femeii)imi adreseaza injurii si cuvinte murdare....ma pot muta cu,copiii intrun alt apartament in aceeasi localitate? Sau ce pasi, procedura trebuie de urmat astfel incat sa nu mai locuiesc impreuna cu el. M-am saturat de lovituri, cuvinte murdare etc.... Copiii vad, aud (sunt traumatizati) dar nu se baga.
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: stefi-deea , utilizator 19:14, 27 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
DA, va puteti muta luand copii!
Daca nu aveti une apelati la un adapost pentru mame abuzate.
Solicitati in instanta un ordin de protecte pentru ca sa puteti scapa de batai si injurii.
Solicitati in instanta partajul si iesirea din indiviziune.
partaj nu avem pe ce face, caci sunt rate la apartament pana la 65 ani....!!!!
Vreau sa plec din acest apartament dar sa-mi iau si copiii.El ma tot ameninta ca, copiii nu-i pot lua caci nu este violent cu ei.Cica eu pot pleca oricand, dar avand in vedere ca este custodie comuna nu-i pot lua fara acordul semnat al lui.Imi spune ca, doar cu acordul unei instante copiii pot parasi acest domiciliu declarat la notar si asistenta sociala.
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
stefi-deea, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. o cunoștință, mama a doi copii minori locuiește ... Elenarom Elenarom Buna seara. O cunoștință, mama a doi copii minori locuiește împreună cu soțul in casa acestuia. De ceva vreme ,soțul se poarta foarte urat si nu ... (vezi toată discuția)
Domiciliul copiilor in timpul divortului Maria_Enache Maria_Enache Sarbatori fericite tuturor! Sunt casatorita de 3 ani, iar cu sotul locuiesc de 10 ani, avem 2 copii minori. De cand ne cunoastem, a fost violent, abuzandu-ma ... (vezi toată discuția)
Divort-copil-alt oras alina27 alina27 El si ea casatoriti.Au un copil in varsta de un an.Locuiesc la parintii lui.Ea nu are pe absolut nimeni in orasul respectiv.Ai ei locuiesc la aprox.700 km ... (vezi toată discuția)