avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie Anaf
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie Anaf

O datorie de 48 ron la Anaf din Martie 2013 este prescrisa in Noiembrie 2018? Au trecut 5 ani si 7 luni si m-am trezit ca am o datorie de doar 48 ron , fara a fi instiintat in prealabil. Datoria nu este fiscala ea reprezinta cheltuieli de judecata catre stat.Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2018
F1PAR2, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:41, 13 Noiembrie 2018
Nu este intervenita prescriptia. Adica, 2013 nu se pune, apoi se numara: 2014-15-16-17-2018, deci inclusiv 2018 este prins in termenul de 5 ani.
Datoria reprezinta cheltuieli de judecata catre stat, nu reprezinta datorii, taxe, amenzi sau tva

trandafir2 a scris:

Nu este intervenita prescriptia. Adica, 2013 nu se pune, apoi se numara: 2014-15-16-17-2018, deci inclusiv 2018 este prins in termenul de 5 ani.

Am inteles. Si care-i problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. singura ... stanvasilesv stanvasilesv M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. Singura informatie din SMS e numele executorului. Acesta nu mi-a spus decat ca ar fi o factura ... (vezi toată discuția)
Prescrierea cheltuieli judecata robert-nicholson robert-nicholson Buna. Am fost condamnat definitiv in septembrie 2005 definitiv art.215. Si am fost obligat sa plătesc cheltuieli judecata in valoare de 2000 roni. Am ... (vezi toată discuția)
Prescriptie, executare silita, cheltuieli de scolarizare anonimous1234 anonimous1234 Buna ziua, As avea o intrebare referitor la perioada de prescriptie a unei executari silite. Mi-am depus demisia din armata in 2014 si am plecat in ... (vezi toată discuția)