avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arma alba sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arma alba sau nu?

Mi-am comandat de pe internet o bata de baseball din aluminiu de 81 de cm. Daca as purta-o in masina, ar aparea vreo problema la vreun control al politiei?
Cel mai recent răspuns: Razvan122 , utilizator 18:52, 13 Noiembrie 2018
"Bâta de baseball
La fel este şi cu celebra bâtă de baseball pe care o au mai toţi şoferii, de la taximetrişti la şoferi pensionari. Însă bâtele de baseball sunt confiscate pe loc de agenţi din mai multe motive. Acele bâte pe care le cumperi de la magazinele de artizanat de pe DN1 sunt confiscate pe loc de poliţişti deoarece nu sunt pentru jucat baseball. O bâtă originală de baseball are scris pe ea gramajul, liga, dimensiunea. Oricum, poţi să ai în maşină şi una originală, din aluminiu, dar tot trebuie să le demonstrezi agenţilor că eşti jucător activ de baseball. În România, de altfel, un sport "extrem" de popular. "

[ link extern ]
Si care sunt consecintele juridice? Doar o confisca? Amenda/dosar penal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intenționez să cumpăr o lanternă tip bâtă de baseball. am voie să o țin în mașină? RaduSA RaduSA Este legal sa achizitionez de pe em*g (nu stiu daca am voie sa scriu tot numele) o lanterna tip bata de baseball pe care sa o tin in masina ? Per ansamblu ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa centurii ContSters106188 ContSters106188 prietenul meu a fost oprit de un agent de politie in centrul orasului bacau si cerandu-i actele la control a observat ca atestatul de taximetrist este de fapt ... (vezi toată discuția)