avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc angajare in politie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc angajare in politie

Bună ziua.Ma numesc Mariana și a-și dori să mă angajez la politia locala.Problema mea este că am depus dosarul de înscriere în care în locul diplomei de bacalaureat am depus o adeverință eliberată de liceul în care am absolvit. In aceasta adeverință este confirmat faptul că am absolvit liceul cu diploma de bacalaureat și medie.problema mea este că în cursul zilei de ieri am fost sunată că voi fi respinsă dacă nu duc diploma de bacalaureat. Diploma este depusa la facultatea find studenta și urmează să îmi dau licența. Va rog sa îmi spuneți ce trebuie sa fac in această situație.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:04, 14 Noiembrie 2018
Mergeti la facultate scoateti diploma de la dosar faceti o copie legalizata si o depuneti la militia locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere diploma de licenta robertnelu robertnelu Fiica mea, este masterand bugetar la A.S.E in anul 2. A terminat in 2010 studile de licenta tot in cadrul A.S.E . Inscrierea la master a fost facuta prin ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma absolvire noi_mar noi_mar Am absolvit un master la Universitatea din Pitesti. Pana la eliberarea diplomei am nevoie de o adeverinta de absolvire. Eliberarea adeverintei imi este ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)