avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxa forfetara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxa forfetara

Sistarea srl -ului s-s terminat in 28 februarie dupa trei ani.Am depus numai la finante bilantul pana in octombrie cand am cerut dizolvarea societatii .in acest caz trebuie sa platim taxa forfetara si dobanda de intarziere de cand se calculeaza.?
Cel mai recent răspuns: ContSters60554 , utilizator 12:11, 13 Noiembrie 2009
Impozitul forfetar si majorarile de intarziere aferente se vor calcula din mai 2009 pana la data pronuntarii hotararii judecatoresti la Registrul Comertului . Studiati cu atentie si celelalte topicuri de pe acest site , sunt foarte explicite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in curs de dizolvare qirtoqo qirtoqo am cumparat un srl de 2 ani, fara datorii, toate actele depuse la zi (a avut activitate 2 ani inainte sa-l cumpar), de 2 ani de cand il detin nu am avut nici ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica oug46/2009? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am o nelamurire privind modul de aplicare a art. 1 alin. 10 din OUG 46/2009. Din lectura textului care spune ca pentru contribuabilii pentru care s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata lucia popp lucia popp -un srl cu asociat unic, infiintat in martie 2007 si dizolvat in noiembrie 2007 , in baza art 235/Legea nr 31/1990 republ, cu activitate 0 de la inceput pana ... (vezi toată discuția)