avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... orange ne inseala!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

orange ne inseala!

buna! sunt un om simplu dar cu multa ambitie si corectitudine.Mi-am activat serviciul de internet mobil,ironic numit WAP UNLIMITED (WAP NELIMITAT) si totu a decurs normal. Intr-o zi,am vrut sa-mi verific mailul dar acea pagina nu-mi incarca. bun! am crezut ca-i ceva temporar dar m-am inselat si am lasat-o balta. intr-o alta zi am incercat sa descarc un fisier de 5mb(marime) iarasi acelasi chestie
Cel mai recent răspuns: broucker , utilizator 09:05, 15 Aprilie 2006
Apoi am sunat la relatii cu clientii si i-am intrebat de ce au pus restrictia pe un site si pe marimea fisierelor i-ar ei pur si simplu neaga ca nu exista nici o restrictie si sustinand ca-i d la telefonul meu! apoi am ripostat: De ce pe connex n-am nici un fel de restrictie cu acelasi serviciu? el mi-a zis ca nu stie si ca ma v-a suna peste cateva zile... acele cateva zile(5) trecusera...
... si ei nimic!
m-am gandit sa-i dau n judecata! nu mi se pare corect fiindca numele serviciului ne-a dat impresia ca nu exista limitari.
ce ma sfatuiti?
dak i-as da in judecata ce ma sfatuiti sa fac si pe ce motiv?
le-a facut reclamatie la opc un prieten dar cei d la opc sunt ca cei de la orange adica incompetenti!
ati citit termenii si conditiile serviciului oferit de orange?
nu i-am citit! sunt utilizator de cartela! o sa ma interesez imediat de ele (daca exista) si am sa va zic!
ok! am sunat la rel cu clientii si am intrebat de unde pot sa citesc termeni si conditii ale serviciului wap iar ei ce credeti ca mi-a rasp?



cum adica termeni si conditii?
atunci simteam cum fierbe sangele in mine cat de incompetenti pot fi!
l-am intrebat de ce nu merge wap.yahoo.com iar ei au zis k yahoo a impus restrictia ca cica e prea utilizata!
l-am intrebat limita de marime pe fisier...

Alte discuții în legătură

Cum pot renunta la un abonament orange pt nemultumirea d servici e neinformarea corecta Marya3092 Marya3092 EU am luato p maicamea cu MN si ia a fost la orangi pt ca avea abonament si stiind ca a cazut romingu a antrebat dava poate folosi minutele an afara tarì ... (vezi toată discuția)
Problema cu operator telefonie mobila daniel1979 daniel1979 In urma cu un an si doua luni am incheiat un contract cu Orange. De cateva luni mi-am activat optiunea wap unlimited pe telefon, iar in urma cu aproximativ 20 ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata orange ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, In ultimele 2 luni am tot primit facturi nejustiifcat de mari de la Orange. Am un abonament de internet nelimitat de 20 euro, si platesc cica in ... (vezi toată discuția)