avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Consiliul Concurentei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Consiliul Concurentei

Buna ziua, firma pentru care lucrez eu, producerea si comercializarea alcoolui, are contracte cu marile markete :carrefour, metro, etc.
As dori daca se poate sa ma ajutati, noi ca furnizor, cu ce probleme ne-am putea confrunta in ceea ce priveste Legea Concurentei? Eu m-am tot documentat, dar pana la urma e vorba si de interpretare, unde mai exact ar trebui sa fim atenti sau ce mai exact ar trebui sa facem si sa respectam?
Multumesc anticipat!

- m-ar interesa un mod special de discount-uri off/on invoice, cum le pot acorda in asa fel incat sa fie conform legii.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
cristinafofiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Completare n.i.r. 123IONUT 123IONUT Buna ziua, Unele facturi de la Metro au anumite produse cu discount care apare (evidentiat pe fiecare produs in parte) in subsolul facturii si scazut din ... (vezi toată discuția)
Despre preturi, promotii, discount-uri dianaCabau dianaCabau Buna ziua, Am niste nelamuriri in legatura cu urmatoarele probleme: 1. Daca este legal sa vand la pret diferit unor clienti diferiti( sa zicem unui depozit ... (vezi toată discuția)
Legalitatea calitatii de "unic distribuitor" mioaram mioaram am intrat de curand in afaceri si ma lovesc deja imposibilitatea de a ma aproviziona de la anumiti producatori, pentru ca, exista deja un "unic distribuitor" ... (vezi toată discuția)