avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lipsa numarului de inmatriculare al autovehiculului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lipsa numarului de inmatriculare al autovehiculului din cuprinsul procesului verbal

daca un proces verbal de constatare a contraventiei intocmit pentru depasirea limitei vitezei legale este intocmit avand inscrise toate mentiunile necesare potrivit regulamentului privind circulatia pe drumurile publice si OG 2/2001 art, 16, dar nu este trecut numarul de inmatriculare al autovehiculului cu care s-a circulat, ce sanse sunt sa fie contestat cu succes acel proces verbal?
Cel mai recent răspuns: mihaela.niciu , utilizator 12:11, 13 Noiembrie 2009
Sfatul meu este sa faceti contestatie . Aveti sanse foarte mari de reusita deoarece procesul verbal este anulabil pentru motivul indicat de dvs mai sus(lipsa numarului de inmatriculare al autoturismului condus)B-)
SUCCES!
=D>
Problema este motiv suficient, pentru ca am inteles ca politisti pot aduce drept dovada inregistararea, iar pentru ca este o simpla chestiune de fapt, usor de acoperit, n -ar fi cine stie ce sansa sa castigi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face dacă am fost surprins de un radar in localitate ... Gabriel patru Gabriel patru Ce pot face dacă am fost surprins de un radar in localitate limita Find 50km/h și eu aveam 103 km /h dar polițistul a scris greșit numărul de ... (vezi toată discuția)
Contestatie pentru anularea pv contraventie (amenda radar) timplaru timplaru In data de 11.01.2010 am fost sanctionat de un echipaj al Politiei Rutiere Craiova pentru depasirea vitezei in localitate (72 km/h) cu amenda (4 puncte-amenda) ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie romanik romanik Am depasit in localitate o masina care mergea cu 42 km/h si am calcat ultimii 3 m de linie continua.Am fost inregistrata de aparatul radar a unei masini MAI ... (vezi toată discuția)