avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citație de prezentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citație de prezentare

Astăzi 14.11.2018, am primit o citație de la politia Deta, eu fiind undeva la 400km de ei. Sa ma prezint la ei ca sunt suspect în dosarul cu nr 222/P/2018...... Ce sa fac? În caz de ne prezentare ce se întâmplă?!
Cel mai recent răspuns: Adrian568 , utilizator 19:33, 14 Noiembrie 2018
Este in interesul dvs sa va prezentati sa vedeti despre ce este vorba si sa va exercitati dreptul la aparare. Va poate cita cu mandat de aducere daca nu va prezentati, iar daca va sustrageti, se poate dispune arestarea preventivă.
Corect. Am sa sun mâine sa vad despre ce este vorba! Ca am lăsat un număr de telefon atunci când mi sa predat citația..... În caz ca e ceva pot cere sa se transfere dosarul la mine aici. Ca totuși sunt 420 de km pana acolo și mna.... Chiar nu am posibilitatea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat în calitate de suspect Adrian568 Adrian568 După cum am mai spus! Am fost citat in calitate de suspect. Îmi poate spune cineva ce înseamnă 222/P/2018? Despre ce articol este vorba sau etc.... Sa ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot feel4rap feel4rap Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)
Fals, uz de fals si inselaciune pantelica111 pantelica111 Am folosit o copie de buletin (persoana fictiva) pentru a vinde un autovehicul inmatriculat in strainatate. Dupa un an de zile am fost citat in calitate de ... (vezi toată discuția)