avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie -inscriere copil mai mic de 3 ani
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie -inscriere copil mai mic de 3 ani

Buna ziua,

va rog sa ma lamuriti. Asociatia de proprietari imi poate pune copilul mai mic de 3 ani la plata asociatiei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:05, 14 Noiembrie 2018
Va referiti probabil la plata cheltuielilor la intretinere,raspunsul este afirmativ
Nu exista dispozitie in vigoare care sa dispuna exonerarea de la obligatia platii cote intretinere persoana care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in imovbilul de locuit in comun
Disp L nr 67/2017 care prevedea posibilitatea scutirii de la plata cote comune minor pana in 3 ani,a foist abrogata concomitent cu disp L nr 230/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere bloc liviu_crys liviu_crys Buna ziua, care este legea care specifica daca copiii sub 3 ani se trec sau nu la intretinerea de la bloc? Multumesc! (vezi toată discuția)
Intretinere mihadari mihadari buna ziua.copii sub 3ani sunt trecuti la intretinere?multumesc! (vezi toată discuția)
Nou-nascut la întreținere carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa.mi spuneti dacă e obligatoriu sa.mi treaca bebelusul la întreținere, daca asa scrie in lege sau ce pot face sa nu.l treaca timp de cei ... (vezi toată discuția)