avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoașterea paternitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoașterea paternitatii

Bună seara,am o intrebare,.Daca in certificatul de naștere al fetiței mele este trecut fostul sot și nu adevăratul tată as putea sa mergem sa dăm o declarație la notar în care adevăratul tau sa o recunoască și să îi de-a numele fara că sa mai deschid acțiune în instanță?Aceasta ar fi valabilă la schimbarea numelui in certificat?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Raluca turcu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:31, 14 Noiembrie 2018
Buna seara
Va trebui sa va adresati instantei pentru aceste schimbari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele fetitei ioanaalesia ioanaalesia buna,ce formalitati trebuie sa urmez pentru a schimba numele fetitei mele nascute acum 5 luni,eu nefiind casatorita inca cu tatal fetite,in momentul nasterii ... (vezi toată discuția)
Buna, am o fetita de un an, nu am fost casatorita iar la nastere ... X.alexandra70 X.alexandra70 Buna .Am o fetita de un an nu am fost casatorita iar la nastere nu a venit tatal sa o recunoasca motiv pentru care nu apare in certificat si e pe numele ... (vezi toată discuția)
Buna Arysa Arysa Am si eu cateva intrebari... care este procedura de chemare in instanta ptr un proces de recunosterea copilui de comun acord fara ca instanta sa mai ceara ... (vezi toată discuția)